Astrologie dle kvadrantů

11.02.2011 18:23

 

ASTROLOGIE DLE KVADRANTŮ-ceník produktů

 

I. Tělesný kvadrant

 

 1.Podrobný rozbor horoskopu narození

Podrobný rozbor horoskopu vysvětluje vše, co se týká vašeho života, ale naznačuje i  to, jak fungují astrologické zákonitosti. V rozboru horoskopu jsou kromě běžných výkladů uvedeny i výklady astropsychologické a také některé výklady týkající se karmické astrologie. S horoskopem se dozvíte o sobě i o astrologii ještě něco více.

Rozbor je tištěný v rozsahu cca 20-30 stran A4

 

Cena „Podrobného rozboru horoskopu narození“ 800 Kč 

 

 

 II. Duševní kvadrant

 

2.1. Astropsychologický rozbor horoskopu dítěte – rozbor horoskopu

Horoskop narození dítěte je zpracován s přihlédnutím na rozvoj dítěte v  dětství. Je zde uvedeno, jak jednotlivé planety ovlivňují vývoj  dítěte, seznámíte se podrobněji se všemi oblastmi života (domy) tak, jak by měly být dítětem zpracovány. Rozbor je zpracován tak, abyste pochopili své dítě jako osobnost a svým přístupem tak zabránili možným problémům, ke kterým by mohlo ve výchově či později v dospělosti dítěte dojít.  Rozbor je tištěný v rozsahu cca 30 stran A4.

 

Cena „Astropsychologického rozboru horoskopu dítěte – rozbor horoskopu“ 800 Kč 

 

2.2. Astropsychologický rozbor horoskopu dítěte - dominanty

Důležitou součástí „Astropsychologického rozboru horoskopu dítěte“ je rovněž poukázání na to, jaké charakterové dominanty jsou u dítěte důležité, jak se projevují v pozitivním či negativním smyslu a také jak s dítětem v souvislosti s těmito dominantami jednat, aby se dítě rozvíjelo pozitivně a nebyla potlačena jeho přirozená osobnost. Součástí horoskopu je i přiblížení planetárních cyklů (do 30ti let věku), které jsou rozhodující při vývoji osobnosti s poukázáním na to, jak s dítětem v těchto obdobích jednat. Rozbor je tištěný v rozsahu cca 20 stran A4.

 

 

 III. Duchovní kvadrant

 

 

 3.1. Partnerský horoskop

 

Už vás někdy napadlo, proč si s některými lidmi rozumíte více a s jinými méně? Odpověď na tuto otázku vám může dát „Partnerský horoskop“, z něhož se dozvíte, jak jste na tom ve vztahu ke komukoli ve vašem okolí, ať už se jedná o manžela či manželku, sourozence, rodiče, příbuzného, kolegu či kohokoli jiného. V mezilidských vztazích nejde o jednostranné přizpůsobování se, ale především o rovnováhu, což vyžaduje určité přizpůsobení od obou partnerů a tudíž je dobré vědět, v čem konkrétně si s druhým člověkem nerozumíte a mít na vědomí, že je vždy možnost řešení, chce to jen chtít.

Cena „Partnerského horoskopu“ 450 Kč

 

3.2. Kurz „Astrologie trochu jinak“

Cílem  kurzu je seznámit širokou veřejnost s tím, jak fungují astrologické zákony a poukázat na vše, co je spojeno se životem. Součástí kurzu je kromě běžných informací ohledně orientace v horoskopu narození, i váš  osobní horoskop narození, s nímž během studia pracujete. Kurz nenahrazuje rozbor horoskopu narození, ale výkladem  jednotlivých pojmů s poukázáním na to, jak je právě tato problematika promítnuta  do vašeho horoskopu narození, vás dovede k vaší podstatě. V manuálu, který obdržíte a který bude zpracován konkrétně pro vás, bude pro kontrolu u každé probírané látky písemně uvedeno, jak je konkrétní látka promítnuta do vašeho horoskopu narození. Manuál obdržíte poštou na dobírku v níže uvedené ceně. Pro zpracování podkladů pro kurz je třeba uvést jméno, příjmení, datum, místo a přesný (nebo alespoň co nejpřesnější) čas narození.

 

 

Cena korespondenčního kurzu „Astrologie trochu jinak“ 1350  Kč

 

 

 

IV. Kvadrant „Nad-já“ (kvadrant pochopení)

 

V tomto kvadrantu byste měli dospět ke svému"Božskému Já". Patří sem to, co vnímáme v souvislosti s celým Universem. Vyřešit si zde můžeme nejen ty problémy, s nimiž se potýkáme právě nyní, ale i to, co nás potkalo v minulosti.

 

4.1. Dvanáctiletý cyklický horoskop

Zajímá-li vás, jak se rozvíjí vaše osobnost v rámci astrologických zákonů a kdy budou ve vašem životě probíhat problematická období, pak si určitě objednejte tento horoskop.

S cyklickým horoskopem máte možnost pochopit, co se právě nyní děje ve vašem životě a co je příčinou vašich problémů. Dvanáctiletý cyklický horoskop si všímá dvanáctiletých cyklů z hlediska významných životních období, k nimž dochází díky působení planet v životě KAŽDÉHO člověka bez rozdílu. Právě nyní máte příležitost se připravit na kritická období v průběhu vašeho konkrétního 12ti-letého cyklu, ať už v pozitivním či negativním smyslu. Kritická období vás mají především něco naučit a v cyklickém horoskopu je podrobně popsáno, k čemu v konkrétním kritickém období dochází včetně data, kdy na vás budou aspekty působit. Vzhledem k tomu, že se seznámíte s časovým úsekem, kdy na vás budou působit negativní aspekty, bude pro vás mnohem přijatelnější a také pochopitelnější to, k čemu během takového kritického období dojde. Podobně, jako kritická období je třeba vnímat i období pozitivní. I tato období jednou skončí a je třeba počítat s tím, že nic netrvá věčně. S 12ti-letým cyklickým horoskopem se můžete navrátit i do problematického období minulosti a uvědomit si, co se dělo, protože to je leckdy důležité pro vyřešení životních problémů současnosti. Pod vlivem planet se v našem životě střídají příznivá a nepříznivá období a je opravdu užitečné o tom něco vědět. Kritická období sice působí na každého z nás bez rozdílu (zvláště zřetelné je to vždy u příslušníků jedgenerace), přesto je toto působení u každého člověka specifické. U tohoto horoskopu je třeba si uvědomit, že všechno to, co je zde uvedeno, vás má dovést k vaší vlastní podstatě, která je naznačena v "Podrobném rozboru horoskopu narození", proto je třeba mít tento rozbor zpracovaný, protože ve výkladu jsou na něj odkazy... Dvanáctiletý cyklický horoskop je obzvláště přínosný také u problematických dětí do 12ti let věku, které mohou v dětství prožívat důležitá období z hlediska svého dalšího rozvoje, což nemusí být jejich okolím zcela pochopeno a může to mít neblahý dopad na život těchto dětí v dospělosti a při jejich uplatňování ve společnosti... 

 

Dvanáctiletý cyklický horoskop je v celkovém rozsahu cca 30 stran A4

 

Cena “Dvanáctiletého cyklického horoskopu“ 1350 Kč 

 

4.2. Roční horoskop

 

Toto je horoskop jakéhokoli zrozence zpracovaný pro konkrétní rok. Horoskop je zpracován z psychologického hlediska  a poukazuje na to, na co bychom se měli v jednotlivých obdobích konkrétního roku soustředit a jak jednat. Hodně nám v tom napomůže „Podrobný rozbor horoskopu narození“, kde je poukázáno na to, jak by měla být z psychologického hlediska uplatňována energie jednotlivých planet dle postavení v horoskopu narození. Tento horoskop je zpracován pro uvědomění si toho, jak se naše osobnost bude vyvíjet v konkrétním roce a s čím se můžeme během roku setkat, ať už z pozitivního, ale hlavně z negativního hlediska, abychom se mohli vyvarovat nesprávného jednání a/nebo své negativní jednání proměnili na pozitivní. Roční horoskop je tištěný v rozsahu cca 30 stran A4.

 

Cena „Ročního horoskopu“ 800 Kč 

Zpět